Uponor WehoPuts puhdistamojen huolto, varaosat ja tarvikkeet

Ota yhteyttä

Olemme Uponor Oy:n valtuuttama WehoPuts-puhdistamoiden huoltoliike Lahdessa.

Meiltä saat kaiken tarvittavan WehoPuts-tuotteisiin liittyvän palvelun pitkällä kokemuksella ja kattavalla asiantuntemuksella.

Kysy lisää palveluistamme

Pohjoismaista laatua erilaisiin tarpeisiin

WehoPuts-puhdistamot on suunniteltu ja valmistettu täyttämään tiukimmatkin vaatimukset erilaisille puhdistustarpeille. WehoPutsin valmistajalla Uponorilla on vuosikymmenien kokemus toimintavarmojen jätevesijärjestelmien valmistuksesta. Uponorin valikoima on markkinoiden laajin. Tämä takaa, että jokaiseen kohteeseen löytyy sopiva jätevesiratkaisu. Puhdistamomalleja on saatavilla yhden kiinteistön mallista aina kyläkohtaisiin järjestelmiin saakka. Uponorin biologiskemialliset panospuhdistamot ovat laadukkaita, tehokkaita ja nykyaikaisia jätevesiratkaisuja. 


Tehtaalla asennus- ja käyttövalmiiksi rakennettu Uponor-panospuhdistamo on nopea asentaa ja vaivaton sijoittaa myös pienelle tontille. Se ei myöskään vaadi maaperältä erityisiä ominaisuuksia ja soveltuu sekä uudis- että saneerauskohteisiin. WehoPuts 5- ja 10-pienpuhdistamot sopivat ympärivuotisessa käytössä oleville omakotitaloille ja loma-asunnoille. Vain vähän tilaa tarvitseva WehoPuts-puhdistamo soveltuu sekä uudis- että saneerauskohteisiin maaperän laadusta riippumatta.

Varma ja ekologinen valinta

Suomen ainutlaatuista luontoa ja omaa lähiympäristöä kannattaa suojella hankkimalla hyvä jätevesijärjestelmä. WehoPutsin avulla on mahdollista toteuttaa ekologista, ravinteita kierrättävää ja luonnonvaroja säästävää elämäntapaa.

Puhdistamon oman lietteenkeruujärjestelmän avulla voi oman puhdistamon lietteestä kompostoidussa mullassa kasvattaa puutarhan kukat, kasvit, puut ja pensaat. Emme kuitenkaan suosittele ruokakasvien kasvatusta kompostoidussa mullassa. WehoPuts-puhdistamot voidaan myös ohjelmoida loka-autotyhjennyksille.

Lue lisää yrityksestämme

WehoPuts-jätevesipuhdistamot

Ympäristönsuojelulain muutos ja uudistettu hajajätevesiasetus astuivat voimaan 3.4.2017. Jätevesien käsittelyn tehostaminen koskee ennen vuotta 2004 rakennettuja kiinteistöjä ja uudisrakennuksia. Jätevesijärjestelmä valitaan asetuksen määräysten sekä kiinteistössä syntyvien jätevesien mukaan. Valintaa tehtäessä tulee huomioida myös paikalliset kaava- ja ympäristömääräykset. Järjestelmän on sovelluttava juuri kyseiselle kiinteistölle.

WehoPutsin esite WehoPuts broschyr (svenska) WehoPutsin käyttöohje (FI ja SV)
Yhteydenottokuvake

Hanki WehoPuts-puhdistamon huollot, varaosat ja tarvikkeet Talomen Oy:ltä Lahdesta!

Ota yhteyttä ja kysy lisää